STRAVA

MISTERIJ NESTALOG ANTE ZOVKA KOJEGA TRAŽE VIŠE OD MJESEC DANA Čovjeka koji ga je posljednji vidio pronašli mrtvog, bio je ključni svjedok

 FACEBOOK

Već više od mjesec dana obitelj nestalog 46-godišnjeg Ante Zovka iz Splita ne zna što se dogodilo s njim, a prije nekoliko dana ubio se njegov 60-godišnji poznanik iz Makarske koji ga je posljednji vidio.

U subotu ujutro oko 11:30 sati policija je zaprimila dojavu da je ispred svoje kuće pronađen Makaranin koji je imao tvrtku za prodaju automobila. Objesio se, i to nakon što je dan prije otpušten sa splitske psihijatrije, gdje je proveo posljednjih dvadesetak dana.

Ondje je, pak, završio početkom lipnja nakon što ga je u jutarnjim satima oko 8.30 u automobilu marke VW golf imotskih oznaka, koji nije njegovo vlasništvo, a bio je parkiran na makadamskom proširenju uz cestu u Makarskoj, vidio jedan građanin koji je prolazio ulicom. Navodno je nesretni 60-godišnjak u džepu imao nekakav papir na kojem je pisalo da su ga pritisnuli novčani dugovi.

Neki su svjedoci tvrdili da su i Zovko i netom preminuli 60-godišnjak nakon ručka ušli u VW Up bijele boje kojim je Zovko to jutro i došao u Makarsku. Rezultati vještačenja nisu poznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 17:42