IZGUBLJEN ŽIVOT

Misterij pogibije mladog motociklista: Na šumskom putu u Jelenju netko je postavio sajlu?

Policija nije željela komentirati slučaj, a o ovom događaju pokrenuto je kriminalističko istraživanje
Ilustracija
 Davor Zunic/Cropix

Motociklist koji je u nedjelju navečer stradao vozeći se šumskim putem na području Jelenja, možda je zapeo o sajlu, piše RiPortal.

Naime, 21-godišnji mladić je tijekom vožnje pao i zadobio teške ozljede. Pomoć mu je ubrzo pružena na samom mjestu događaja, no on je, nažalost, nedugo zatim preminuo.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske nisu iznijeli više detalja o ovom slučaju jer se o ovom događaju vodi kriminalističko istraživanje pa bi svako preuranjeno objavljivanje nekih detalja moglo, potencijalno, naškoditi poduzetim istražnim radnjama.

No, znakovito je da je pokrenuto kriminalističko istraživanja te da se događaj ne vodi samo kao prometna nesreća ili nesretan slučaj, piše dalje RiPortal.

O razlozima zbog kojih bi netko postavio sajlu preko šumskog puta, još se ne zna ništa, no moglo bi se raditi o zaštiti privatnog vlasništva ili nečem sličnom.

Bez obzira na razloge, jedan mladi život je izgubljen, a je li se radilo o svjesnoj namjeri da se nekoga ozlijedi ili usmrti ili tek o nesretnom slučaju, pokazat će istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 08:44