KOBNA OGRADA

Mještani Lobora u nevjerici: ‘Suvozač je bio u totalnom šoku, kao da nije bio svjestan što se događa‘

Hitna je odmah stigla jer su bili blizu, ali uzalud. Nije mu bilo spasa i to je bilo jasno svima već na prvu - rekao nam je jedan mještanin

Mjesto nesreće u kojoj je poginuo Craig Breen

 Ranko Suvar/Cropix

Šok i nevjerica vladaju zagorskim mjestašcem u kojem se dogodila tragedija u kojoj je poginuo poznati irski vozač Craig Breen.

- Očito je to bio splet nesretnih okolnosti. Inače, ta ograda u koju se auto zabio na tom mjestu nije dugo vremena tamo. Hitna je odmah stigla jer su bili blizu, ali uzalud. Nije mu bilo spasa i to je bilo jasno svima već na prvu. Pomagali su im i lokalni vatrogasci pri izvlačenju iz auta - kaže za Jutarnji jedan mještanin Lobora.

Suvozač je, pak, kažu nam upućeni, bio u totalnom šoku kad su mu pomogli da izađe iz auta van.

- Kao da nije bio svjestan da mu se partner iz auta više nikada neće probuditi - dodaje nam svjedok.

Vozač rally vozila Craig Breen poginuo je u četvrtak u Loboru, tijekom trening vožnje WRC Croatia Rally 2023., a njegov je suvozač neozlijeđen, priopćila je policija..

Nesreća se dogodila oko 12.40 na lokalnoj cesti 2201 u Loboru, kada je rally osobno vozilo tijekom trening vožnje za WRC Croatia Rally 2023 .sletjelo s ceste i prednjim dijelom udarilo u drveni stup. Vozač je smrtno stradao, dok suvozač nije ozlijeđen.

U PU krapinsko-zagorskoj su kazali da je u tijeku očevid te da zasad nemaju druge informacije o nesreći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 08:45