DOBRE VIJESTI

MLADA MATEA IZ ŠIBENIKA VRATILA SE KUĆI, NA SIGURNOM JE Nestala prije više od tjedan dana, iz mobitela izvadila SIM karticu, nikom se nije javljala

Ulica Petra Preradovića u Šibeniku, u krugu: Matea Anaković
 Screenshot, Nestali.hr /

U subotu kasno navečer Matea Anaković vratila se kući. Upravo tako glasi priopćenje poslano u nedjelju ujutro SMS porukom iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave šibensko-kninske.

Tako je sretno okončana drama oko ove 17-godišnje djevojke iz Šibenika koja se prije 10 dana udaljila u nepoznatom pravcu iz svog roditeljskog doma u ulici Petra Preradovića u Šibeniku.

A gdje je ova srednjoškolka, učenica drugog razreda Medicinske škole bila ovih 10 dana, iz policije ne žele davati šire informacije.

Iz svog mobitela izvadila je SIM karticu i ostavila je u svojoj sobi. Njezin nestanak prijavila je majka.

- Pošto se radi o maloljetnoj osobi, ne možemo govoriti o detaljima ovog slučaja - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

U nedjelju ujutro smo se čuli s Mateinim ocem Igorom Anakovićem, koji je presretan što mu se kći vratila. Kratko nam je rekao da je krenuo s njom na policiju kako bi obavili obavijesni razgovor.

- U ovom trenutku najvažnije je kako je Matea živa i zdrava. Upravo idemo na policiju na obavijesni razgovor - kazao nam je Igor Anaković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:08