LANČANA REAKCIJA

Mladi Riječani vozili u rikverc i zabili su u policijski auto. To je bio tek početak, uslijedio je niz šokova

U konačnici su kazneno prijavljeni za dva kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama ali i za krivotvorenje isprava

Ilustrativna fotografija

 Damir Skomrlj/Cropix

Dvojica mladih dilera iz riječkog kraja nisu ni slutila da će imati bliski susret s policijom u čije će se vozilo, vožnjom unatrag, i zabiti te su na kraju ostali bez veće količine droge, digitalne vage, aparata za vakumiranje i više od 3000 eura koje su zaradili preprodajom opijata. U konačnici su kazneno ta dvojica 23-godišnjaka prijavljeni za dva kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama ali i za krivotvorenje isprava.

- Tijekom jučerašnjeg dana jedan od osumnjičenih je na području Rijeke, prilikom kretanja vozilom unatrag udario u policijsko vozilo, koje se kretalo u istom smjeru te u trenutku prometne nesreće bilo zaustavljeno zbog vozila ispred sebe. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba već je nastala materijalna šteta od oko 2.500 eura. Utvrđeno je da se na stražnjem dijelu osobnog vozila osumnjičenika nalazila nepripadajuća registracija pločica, čime je i počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava - kažu iz PU primorsko-goranske.

Inače, u pretresu doma i drugih prostorija 23-godišnjih osumnjičenika na području Rijeke kao i pretrage vozila, ukupno je od njih oduzeto 860 grama marihuane, manja količina MDMA, digitalna vaga, aparat za vakumiranje, nešto više od 3.000 eura te drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

I to nije sve. Jer su kriminalisti otkrili i da dvojac ima svoj tajni vrt na otvorenom gdje su u šumskom predjelu na području Čavli pronađene zasađene 32 stabljike indijske konoplje od kojih su neke dosegle visinu i od metra i pol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2023 20:43