NESREĆA NA VALKANAMA

Mladi Talijani gliserom pokosili muškarca (35) na omiljenom pulskom kupalištu, završio je u bolnici

Više informacija bit će poznato po dovršetku očevida

Kupalište Valkane (Arhivska fotografija)

 Goran Sebelic/Cropix

Uslijed naleta plovila koji se večeras dogodilo na poznatom kupalištu Valkane u Puli, ozlijeđen je 35-godišnji Puljanin koji je prevezen u pulsku Opću bolnicu dok težina ozljeda još nije poznata, potvrdila je glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač.

Nesreća se dogodila oko 18:30 sati na kupalištu Valkane kada je gliser u kojem se nalazilo više mlađih državljana Italije, koji su plovilo unajmili, iz još neutvrđenih razloga naletjelo na kupača.

Muškarac je odmah prevezen u pulsku Opću bolnicu i, kako saznajemo, van je životne opasnosti. Kako nam je rekla ravnateljica bolnice Irena Hrstić, muškarac je pri svijesti i nalazi se u obradi na hitnom traktu bolnice. Ima nekoliko ogrebotina, no o detaljima ozljeda još ne izlaze u javnost jer je očevid u tijeku.

"Djelatnici PU istarske u suradnji s Lučkom kapetanijom utvrđuju sve okolnosti ove nesreće te su izvidi u tijeku", istaknula je glasnogovornica Sokač.

Iz istarske policije još ne izlaze s detaljima nesreće, niti gdje se ona točno dogodila. No, činjenica je da gliser nema što raditi 300 metara od obale, a kamoli na kupalištu Valkane. Nisu nam odgovorili na pitanje je li kupač bio na većoj udaljenosti. Detalji će se znati nakon što završi istraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:26