NESREĆA U OREHOVICI

Mladi vozač neregistriranog automobila bez vozačke uhićen nakon što je udario u dijete na biciklu

Ozlijeđeno je dijete vozilom Hitne prevezeno u čakovečku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć

Ilustrativna fotografija

 Zeljko Puhovski/Cropix

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17 sati u Orehovici na području PU međimurske ozlijeđeno je dijete koje je u kobnom trenutku bilo na biciklu.

Iz policije kažu da je nesreća bila na križanju Ulice grofa Feštetića i Vrtne ulice.

- Upravljajući biciklom kolnikom Ulice grofa Feštetića te dolaskom do raskrižja ceste iste važnosti, dijete nije propustilo automobil koji je nailazio s njegove desne strane. Uslijed opisane situacije, prilikom kočenja došlo je do zanošenja neregistriranog osobnog automobila te potom i do udara stražnjim dijelom u bicikl. Nakon udara dijete je palo s bicikla na travnatu površinu - kažu iz PU međimurske.

Otkrivaju dalje da je ozlijeđeno dijete vozilom Hitne prevezeno u čakovečku bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć ali kvalifikacija ozljeda je još uvijek nepoznata.

- Neregistriranim osobnim automobilom upravljao je 21-godišnjak bez položenog vozačkog ispita te je uhićen i priveden u Postaju prometne policije Čakovec. Uz optužni prijedlog zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, okrivljeni 21-godišnji vozač osobnog automobila, tijekom današnjeg dana bit će priveden na prekršajni odjel Općinski sud u Čakovcu - navode još iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:30