SUDAR

MLADI VOZAČ U TEŠKOM STANJU NAKON STRAŠNE NESREĆE Zabio se u obiteljsku kuću gospođe iz okolice Požege kojoj je prije dvije godine dom uništio kamion

 
 D. Krstanović / Požega.eu

U Dervišagi blizu Požege osobni automobil marke Golf rano u ponedjeljak iza 4 sata udario je u istu obiteljsku kuću, u koju se prije nepune dvije godine zabio i kamion, piše Požega.eu.

Kako se neslužbeno doznaje, teže je ozlijeđen mlađi vozač koji je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega.

Prema prvim informacijama, vozač Golfa se kretao iz Pleternice prema Požegi. Dolaskom u Dervišagu iz još neutvrđenih razloga zahvatio je bankinu i sletio u putni kanal, udario u most i, prema svemu sudeći zbog veće brzine kretanja, nakon toga udario u obiteljsku kuću.

Vozilo je završilo na boku i uništeno gotovo do neprepoznatljivosti. Po dovršetku policijskog očevida bit će poznate okolnosti prometne nesreće.

Kako javlja Požega.eu, prije dvije godine u istu kuću udario je kamion s prikolicom slavonskobrodskih registracijskih oznaka nakon što je sletio s ceste.

Vlasnica srušene kuće tada je na sreću zaspala u kuhinji jer da je spavala u spavaćoj sobi sigurno ne bi preživjela nesreću jer je ta soba bila praktički potpuno srušena.

Pozega.eu / D. Krstanović

Pozega.eu / D. Krstanović

Pozega.eu / D. Krstanović

Pozega.eu / D. Krstanović

Pozega.eu / D. Krstanović

Pozega.eu / D. Krstanović

Pozega.eu

Posljednja fotografija prikazuje nesreću na istom mjestu prije dvije godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:55