PODNIO JE PRIJAVU

Mladi zagrebački pjevač opljačkan u Zagrebu: ‘Napali su me jer sam gej, pratili su me i provocirali‘

Milašinović je objavio i potvrdu iz policije na kojoj se vidi da je podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja

Željko Milašinović

 Facebook/

Mladi pjevač Željko Milašinović objavio je na Facebooku da je u petak napadnut u Zagrebu jer je homoseksualac.

Za Jutarnji list je kratko ispričao što se točno dogodilo. Kaže kako su mu dovikivali da je "peder".

- Pratili su me par sto metara, obzirom da sam spisatelj i pjevač, provocirali su me da sam "peder" i " šatorska pjevačica". Nisam se na te komentare obazirao te sam nastavio hodati do semafora. Na semaforu su me opet provocirali zbog čega sam "peder", na što se nisam obazirao. Jedan od njih me gurnuo te su mi u tom momentu uzeli torbicu sa ključevima, novčanikom i novcem i pobjegli, kaže za Jutarnji list Milašinović, koji je protiv napadača podnio kaznenu prijavu.

O svemu se ranije oglasio i na Facebooku.

- Oko 20.30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik s dokumentima te novcima. Cijeli slučaj je prijavljen policiji te se duboko nadam da će se uspješno završiti. Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora! Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još vjerujem u dobro. Hvala policijskoj postaji Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Netko to gore, vidi sve!, napisao je Milašinović.

Objavio je i potvrdu iz policije na kojoj se vidi da je podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, a u kojoj je detaljno opisao napad. Iz nje se vidi i da je Milašinoviću ukradeno više od 4000 kuna.

Mladi pjevač se naknadno još jednom oglasio na Facebooku te je napisao kako su ga napali jer je homoseksualac.

- Napasti nekoga zato što je drugačiji, zato što se ne uklapa u masu, jer je rođen da se ističe, je krajnje bolesno. Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog odgoja. Učite svoju djecu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da to biti poseban je nešto predivno! Napadnut sam jer sam homoseksualac i ne, nije mi važno što će ljudi reći. Netko sam tko će i dalje ostati isti, jer da mrzim ne znam. S moje strane ljubav i pozitivna energija s jednim iskustvom više!, napisao je.

Kaže nam kako zasad još nije iz policije dobio nove informacije o tome jesu li njegovi napadači pronađeni.

Policija je i u dnevnom izvješću, na svojim službenim stranicama, objavila da je došlo do drske krađe u kojoj je 24-godišnjaku ukradeno više tisuća kuna.

- Jučer, 23. rujna oko 20.35 sati u Susedgradu u Ulici Antuna Šoljana, nekoliko zasad nepoznatih počinitelja prišli su 24-godišnjaku nakon čega mu je jedan od njih iz ruke istrgnuo torbicu s dokumentima i novcem. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, objavila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2022 21:23