POMRAČENJE UMA

Mladić divljao i razbijao po kafiću u Vratišincu, nasrnuo je i na policajca

Uz primjenu sredstava prisile, svladan je i uhićen te priveden u Policijsku postaju Mursko Središće na kriminalističko istraživanje

uhićenje, lisice

 /Policija

Divljanje te razbijanje inventara u kafiću u Vratišincu obilo se o glavu 23-godišnjem mladiću s područja Murskog Središća jer je odmah nakon toga uhićen te prekršajno i kazneno prijavljen.

Naime, policija je dojavu o narušavanju javnog reda i mira dobila u subotu iza 22 sata pa se u svega 15 minuta na poprištu intervencije pojavila policijska ophodnja. U blizini kafića u Ulici dr. Vinka Žganca su zatekli mlađeg muškarca za kojeg su posumnjali da je glavni akter divljanja u lokalu.

- U cilju provjere identiteta pristupili su muškarcu koji je odmah fizički nasrnuo na jednog od policijskih službenika te ga s obje ruke odgurnuo. Uz primjenu sredstava prisile napadač je svladan i uhićen te priveden u Policijsku postaju Mursko Središće na kriminalističko istraživanje. U opisanom događaju napadnuti policijski službenik nije ozlijeđen - kažu iz PU međimurske.

Inače po dovršetku kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 23-godišnjak oko 22.15 sati u lokalu vikao i galamio. Prevrnuo je stol i nekoliko stolica, a bacao je i pepeljare na pod i tako oštetio pločice. Bio je pod utjecajem alkohola a policiji je odbio alkotest.

Sukus svega je kaznena prijava zbog napada na službeno osobu, a bude i prekršajno odgovarao zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega će optužni prijedlog pristići na čakovečki prekršajni odjel Općinskog suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 15:38