VANDALSKI ČIN

Mladić koji je urinirao po Smoji ide u zatvor, na sudu se slomio: ‘To sam napravio zbog cure!‘

Policijski službenici su utvrdili identitet muškarca i on je jučer, 2. studenog 2023. godine, uhićen

Mladić urinira po kipu Miljenka Smoje u Splitu

 Screenshot/

Uistinu ljudi imaju čudne motive za svoje sulude postupke. Tako je 27-godišnji K.T. iz Splita išao urinirati po spomeniku Miljenku Smoji, samo zato da bi zezao svoju djevojku koja obožava Smoju. Da, upravo tog lika su policijski službenici u roku od 24 sata nakon objavljivanja snimke pronašli i prijavili, piše Slobodna Dalmacija.

Na snimci se vidio tada policiji nepoznati muškarac kako se drsko i nepristojno ponaša na javnom mjestu. Nakon što je 1. studenog 2023. godine, objavljena snimka na kojoj nepoznati muškarac tijekom noći urinira po spomeniku Miljenku Smoji postavljenom u Splitu, na Obali Ante Trumbića, policijski službenici su odmah po saznanju za događaj započeli kriminalističko istraživanje i postupak otkrivanja identiteta muškarca sa snimke.

Policijski službenici su utvrdili identitet muškarca i on je jučer, 2. studenog 2023. godine, uhićen i doveden u službene prostorije Prve policijske postaje Split. Provedenim istraživanjem nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja protiv javnog reda i mira i to članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je danas uz optužni prijedlog odveden na Općinski prekršajni sud u Splitu.

Na njemu mu je sutkinja Ana Belić Radovani izrekla kaznu od 15 dana zatvora koje će provesti na Bilicama, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:02