PRIJAVLJEN TUŽITELJSTVU

Mladić na Trešnjevci vodio ‘narko trgovinu‘: Policija mu upala stan, zanimljivo je gdje je skrivao robu

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjaka su policijski službenici predali pritvorskom nadzorniku

Ilustracija

 Damir Krajac/Cropix/Cropix

Zagrebački policajci prijavili su tužiteljstvu 21-godišnjaka koji je u stanu na Trešnjevci imao "narko trgovinu". Veće količine amfetamina i marihuane koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na Trešnjevci, kao i unutar hidranta u stubištu stambene zgrade u kojoj je boravio.

Policajcima je u ponedjeljak oko 15 sati u Novom Zagrebu predao plastičnu vrećicu u kojoj se nalazilo oko 0,4 grama amfetamina.Tog su istog dana policijski službenici tijekom provođenja službenih radnji u stubištu stambene zgrade na Trešnjevci, u hidrantu koji se nalazi odmah do vrata stana u kojem osumnjičeni boravi, pronašli ukupno 384,2 grama amfetamina pakiranog u dvije plastične vrećice i jednu plastičnu kutiju, 446 grama marihuane koja je pakirana u dvije plastične vrećice i jednu staklenku te dvije digitalne vage.

U utorak su policijski službenici obavili pretragu stana na Trešnjevci u kojem su pronašli oko 5,75 grama marihuane i određenu količinu novca za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjaka su policijski službenici predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:04