POTJERA PO PULI

Mladić pobjegao s benzinske ne plativši gorivo, vozio bez dozvole, bježao policiji, a bio je i drogiran

Policajci su vozaču davali svjetlosne i zvučne signale koje je on ignorirao nakon čega je još više stisnuo gas

Policija /Ilustracija

 Ranko Šuvar/Cropix

Kasno večernja subotnja avantura 24-godišnjeg nesavjesnog mladića po Puli okončana je uhićenjem i privođenjem u policijsku postaju.

Naime, oko 23 sata na Medulinskoj cesti u Puli, policajci su uočili Renault kako bježi s benzinske postaje bez da je prethodno vozač platio netom natočeno gorivo. Krenuli su službenim vozilom slijediti Renault bez registarskih oznaka. Pritom su vozaču davali svjetlosne i zvučne signale koje je on ignorirao nakon čega je još više stisnuo papučicu gasa.

- Zaustavio se na parkiralištu kod raskrižja Ulice Put od Fortica i Šišanske ceste Renault te su iz njega istrčala dva muškarca. Policijski službenici ubrzo su ih sustigli i priveli u policijsku postaju. Obavljenim provjerama je utvrđeno kako 24-godišnji vozač nema položen vozački ispit, a kada su ga policijski službenici testirali na prisutnost opojnih droga, utvrđeno je kako je pozitivan na dvije vrste droga - kažu iz PU istarske čiji su djelatnici otkrili i da nije platio gorivo.

Također, iz pulske policije napominju i da je protiv 24-godišnjaka pokrenut i prekršajni postupak iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:40