PODIGNUTA OPTUŽNICA

MLADIĆ SA SJEVERA HRVATSKE ČETIRI GODINE TERORIZIRAO SVOJU DJEVOJKU Tijekom posljednje svađe slomio joj je lubanju, jedva je preživjela

 Dani Rodriguez / Alamy / Alamy / Profimedia

Nešto više od tri mjeseca nakon što je nevjenčanoj partnerici slomio lubanju, varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv 28-godišnjeg nasilnika. Terete ga za pokušaj teškog ubojstva te mu prijeti višegodišnji zatvor ako mu se sudskim putem dokaže krivnja.

Prema optužnici, stravičan događaj zbio se 27. veljače u Donjem Vratnu u Općini Vinica u kući u kojoj je par stanovao.

S ciljem da usmrti izvanbračnu suprugu koju je pune četiri godine zlostavljao, tijekom svađe odlučio joj je oduzeti život. U trenutku dok je bila okrenuta leđima, 28-godišnjak joj je zadao udarac tvrdim predmetom u glavu i tako joj slomio lubanju.

S obzirom da se u incident vrlo brzo umiješala policija i Hitna pomoć, život nesretne djevojke spašen je u zadnji čas u varaždinskoj bolnici.

Mladi nasilnik je odmah uhićen te pritvoren, a tužiteljstvo za njega u optužnici predlaže produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela ali i dovršenja pokušanog stravičnog zločina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:01