DIVLJANJE ULICAMA

Mladić se hvalio snimkom lude vožnje po Gospiću pa mu na vrata pokucala policija. Nije se dobro proveo

Kako im je sam olakšao posao, lako su utvrdili da je upravljao osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake prevelikom brzinom
Ilustracija
 Niksa Stipanicev/Cropix

Skupo će 25-godišnjak iz Ličkog Osika platiti samohvalu divljačkom vožnjom središtem Gospića. Na temelju snimke koju je objavio na društvenim mrežama pokucala mu je na vrata lička policija.

Kako im je sam olakšao posao, lako su utvrdili da je "7. veljače 2021. godine u 10.10 sati u Gospiću, upravljao osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake Budačkom ulicom prema centru grada brzinom od 205 km/h gdje je ograničenje 50 km/h".

- On je jučer uhićen i uz optužni prijedlog doveden na Općinski sud u Gospiću, gdje je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom od 10.000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca - priopćili su iz PU ličko-senjske.

Iz policije apeliraju na sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:31