POGLEDAJTE SNIMKE

Mladić snimljen na ulicama Beograda. Otac: ‘To je moj Matej! Ali na snimci iz Save je netko drugi‘

Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin, gdje trči i traži taksi, rekao je otac

Matej Periš na ulicama Beograda

 Alo.rs

Ljubaznošću kolega s poznatog srpskog portala Alo.rs i kolega s RTL-a Slobodna Dalmacija dobila je snimke na kojima se navodno vidi kako nestali Matej Periš trči ulicama Beograda, ali i kako zasad nepoznata osoba pliva Savom.

Iako MUP Srbije nije potvrdio autentičnost snimki, otac nestalog mladića, Nenad Periš je novinaru Slobodne Dalmacije Marku Didiću rekao da se uistinu radi o njegovom sinu, te mu to daje nadu da je živ.

- Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi, rekao je Periš za Slobodnu koja je objavila da im je otac rekao i da je Matej na snimci koja prikazuje osobu koja pliva u Savi, no gospodin Periš je za Jutarnji opovrgnuo da je to izjavio.

- Na snimkama na kojima trči je moj sin, rekao nam je Nenad Periš opovrgavajući da je Matej na snimci na kojoj netko plica u Savi.

- Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno. Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može ograditi, a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao, rekao je Periš ranije za Slobodnu Dalmaciju.

Pogledajte snimke:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2022 16:43