NOĆNI OBRAČUN

Mladić u Solinu pucao u svoju žrtvu pa sam pozvao policiju. Priča se o dugu, ali i burnoj prošlosti ranjenog

Mladić je Solinjanina propucao u predjelu nogu te je ovaj prebačen u KBC Split, a radi se o teškim ozljedama

Policijski očevid nakon pucnjave u Solinu

 Vojko Basic/Cropix

U noćnom obračunu u Solinu u utorak oko 19.30 sati ranjen je 38-godišnjak iz Solina, dok je zbog pucanja u njega uhićen M.J. (27) iz Dugopolja. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, 27-godišnjak je pucao u svoju žrtvu nakon čega nije pobjegao već je nazvao policiju i Hitne službe te ih sačekao na mjestu događaja.

Ranjavanje se dogodilo u kafiću u Ulici Antuna Gustava Matoša, nasuprot ulaza u Salona Mall. Mladić je Solinjanina propucao u predjelu nogu te je ovaj prebačen u KBC Split gdje mu se pruža liječnička pomoć, a radi se o teškim ozljedama. Kafić, vozila ispred njega i svjedoci događaja su pod nadzorom policije te se čeka Ekipa za očevid.

Nad M.J. je u tijeku kriminalističko istraživanje. O razlogu napada vatrenim oružjem se nagađa, a spominje se i dug od 5000 eura te šverc automobila. Pojedini pak smatraju kako je uzrok sukoba dosje ozlijeđenoga 38-godišnjaka, ali činjenica je kako nedjela upisana u njega datiraju otprije 15 godina.

Tada je uhićen s 300 grama heroina i 1,5 kilograma marihuane kada je kraće vrijeme bio u bijegu, ali je ubrzo uhićen i pritvoren. Prijavljivan je i zbog imovinskih kaznenih djela.

U tom razdoblju povezivali su ga i s poznatim licima iz solinskog krim miljea. U međuvremenu se A.Ž. primirio i nije bio operativno zanimljiv policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2023 18:59