UŽAS KRAJ RIJEKE

MONSTRUM S GROBNIKA Oko ponoći zatočio bivšu ženu u lokalu, sljedećih pet sati je nemilice tukao i teško ozlijedio, a nakon svega joj oteo novac

Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Odlukom istražnog suca i po prijedlogu riječkog Općinskog državnog odvjetništva u istražnom je zatvoru zadržan 49-godišnji muškarac, koji je prije tri dana zatočio bivšu izvanbračnu suprugu u lokalu nakon odlaska gostiju i pretukao je rukama i nogama te ukrao novac iz blagajne.

Osumnjičen je da je u kafiću u selu Zastenice na Grobnišćini pokraj Rijeke 23. ožujka oduzeo bivšoj supruzi mobitel te je zaključao na više sati.

Udarao ju je rukama po glavi, a nakon što je pala na tlo nastavio ju je udarati i nogama po tijelu, teško je ozlijedivši.

Riječko tužiteljstvo ga tereti i da je nakon svega iz blagajne uzeo dnevni utržak.

U istražnom zatvoru je zadržan zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke.

Prema dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, o kojoj piše Novi list, 49-godišnjak je oko 21:30 sati u petak došao u lokal u kojem radi njegova bivša izvanbračna supruga. Nakon odlaska svih gostiju, pola sata nakon ponoći, otišao je do ulaznih vrata, te ih zaključao. Tereti ga se da je zatim ženi oduzeo mobitel, a onda iz prostora iza šanka uzeo dnevni utržak lokala, kao i njezin novac, u ukupnom iznosu od 3.000 kuna.

Nakon toga je prišao ženi i, uz izrečene prijetnje, počeo je udarati rukama po glavi. Nakon što je nesretnica pala na pod, udarao ju je i nogama.

Napadnuta žena zadobila je prijelom nosne kosti i dvaju rebara, te niz površinskih ozljeda, uz ostalo i na licu i leđima. Po dosadašnjim sumnjama, ženina kalvarija trajala je gotovo pet sati, sve do iza pet sati ujutro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:58