STRAVA U BiH

MONSTRUOZNO UBOJSTVO 10-MJESEČNE BEBE ZGROZILO REGIJU Mladić je vlastitu kćerkicu prvo umlatio, a onda je ugušio pokrivačem

 Facebook

Mlađi muškarac iz mjesta Breza kod Sarajeva uhićen je u srijedu pod sumnjom da je ubio svoju desetomjesečnu kćer, potvrdila je tijekom dana lokalna policija.

Muškarac kojemu je policija objavila samo inicijale A.B. prema dostupnim informacijama ugušio je nemoćno dijete u obiteljskom domu, a motivi ovog stravičnog zločina još nisu utvrđeni.

Lokalni mediji izvijestili su kako je počinitelj zločina Adis Bećirbašić (28). On je zajedno sa suprugom N.B. u ponedjeljak navečer u Dom zdravlja Breza dovezao dijete bez znakova života. Liječnici su odmah o svemu izvijestili policiju, a potom je u suradnji sa županijskim tužiteljstvom otvorena istraga u kojoj je i otkriveno kako je otac ubio vlastito dijete.

Kako piše Klix.ba, u priopćenju MUP-a Zeničko-dobojskog kantona stoji da je muškarac priznao stravičan zločin.

- Tijekom kriminalističke obrade A.B. je ispitan o okolnostima izvršenja ovog kaznenog djela i u potpunosti je priznao izvršenje kaznenog djela koje mu se stavlja na teret. Jučer, 27. prosinca, u noćnim satima, A.B. je predan u nadležnost i daljnje postupanje Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu ubojstva, navodi se u priopćenju.

Detalji obdukcije tijela djevojčice, kojom bi trebao biti utvrđen način na koji je ubijena, bit će uskoro poznati, no prema pisanju Oslobođenja sumnja se da je djevojčica prvo pretučena, a potom ugušena, navodno poplunom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:43