JEDNA SVE PRIZNALA

Mračna tajna kafića u hrvatskom gradu: Konobarice su zapravo prostitutke, a klijentela je jako poznata...

Policija je navodno već ispitala neke djevojke koje se sumnjiči za pružanje seksualnih usluga za novac

Prostitucija (ilustracija)

 Dacology/Alamy/Profimedia/Dacology/alamy/profimedia

Policija istražuje slučaj elitne prostitucije u Koprivnici koja je navodno organizirana u popularnom gradskom kafiću.

Kako je portal Danica.hr ovih dana neslužbeno doznao iz izvora bliskih istrazi, sumnja se kako su u pružanje seksualnih usluga uključene konobarice koprivničkoga kafića. Riječ je o escort prostituciji, tvrdi sugovornik Danice, što potkrjepljuje i fotografijama atraktivnih konobarica s društvenih mreža.

Policija je navodno već ispitala neke djevojke koje se sumnjiči za pružanje seksualnih usluga za novac. Najmanje jedna je sve priznala, dodaje osoba dobro upućena u cijelu priču.

Danica.hr piše kako je usluge elitnih prostitutki u Koprivnici proteklih mjeseci koristilo više desetaka muškaraca iz Koprivnice i okolnih mjesta.

“Među njima su i poznati menadžeri, poduzetnici, sportaši, dobrostojeći građani na utjecajnim pozicijama”, otkriva jedan od sugovornika koji je spletom okolnosti upoznat s cijelom aferom.

Sve se događalo proteklih mjeseci, a kulminiralo je nakon što je policija posumnjala kako se nešto čudno događa u noćnim satima u popularnom kafiću. Priča se kako je prikriveni policijski istražitelj nakon toga navodno glumio ‘klijenta’ i pritom uspio potvrditi sumnje u prostituciju.

Samo odavanje prostituciji, inače, spada pod prekršaj koji se kažnjava novčanom kaznom od 20 do 100 eura ili kaznom zatvora od 30 dana

Upit o tome danas su novinari Slobodne Dalmacije e-mailom poslali i koprivničkoj Policijskoj upravi. No, oni nisu htjeli ni potvrditi, niti opovrgnuti informacije da provode izvide i krim-istragu zbog sumnje u prostituciju na području grada.

“Slijedom vašeg upita, s obzirom na važeća zakonska ograničenja temeljem Zakona o kaznenom postupku, nismo u mogućnosti odgovoriti na navode iz vašeg upita”, kratko su priopćili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 03:27