GRUBO KRŠENJE PROPISA

Mrtav pijan vozio pod zabranom, bez vozačke dozvole i registracije, pa napuhao više od 3 promila

Vozač je uhićen te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu

Policija ilustracija

 /Puz

Ličko-senjska policija uhitila je 52-godišnjaka koji je vozio automobil za vrijeme zabrane upravljanja, bez isprava s više od tri promila alkohola u krvi.

Osumnjičeni Gospićanin, kojega su u srijedu zaustavili gospićki policajci u mjestu Lički Novi, nije imao registarsku oznaku na automobilu, bio je bez važeće prometne i vozačke dozvole i pod zabranom upravljanja vozilom, a kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicu.

Vozač je uhićen te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Ličko senjska policija zabilježila je još nekoliko slučajeva grubog kršenja prometnih propisa.

Zbog vožnje kroz Otočac bez vozačke dozvole i položenog vozačkog ispita uhićen je 22-godišnjak kojem su oduzete registarske pločice te protiv njega slijedi prekršajni postupak.

U Ličkom Lešću iz prometa je isključen 40-godišnjak koji je prije stjecanja prava na upravljanje vozilima C kategorije, odnosno bez položenog vozačkog ispita vozio kamion. Vozača očekuje prekršajni postupak na sudu.

Ličko-senjska policija pozvala je sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise, jer se samo tako migu izbjeći najteže posljedice, te su posebno vozačima poručili da ne upravljaju vozilom ako su konzumirali alkoholna pića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. veljača 2024 15:11