KAOS NA SJEVERU

Mrtva-pijana djevojka napravila neviđeni dar-mar: Pomela četiri vozila i poslije napuhala dva promila!

Kada bude otpuštena iz bolnice, vozačicu će preuzeti policija pa će protiv nje biti podnesene i odgovarajuće kaznene prijave

Prometna nesreća u Strahonincu

 PU međimurska

Totalni cestovni dar-mar priredila je noćas, jedan sat iza ponoći, 23-godišnja vozačica koja je pod utjecajem alkohola vozeći se kroz Strahoninec ‘pomela‘ četiri automobila. Ona je, pak, ozlijeđena prevezena u čakovečku bolnicu gdje je hospitalizirana, a policija je na mjestu događaja provela očevid.

Kad je pala alkotest, nitko nije ostao iznenađen.

Policija je utvrdila očevidom da je 23-godišnjakinja vozila auto s 1,93 promila kolnikom Čakovečke ulice te se dolaskom u blagi zavoj nije kretala obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

- Zbog opisane situacije, automobilom je sišla izvan kolnika gdje je prednjim dijelom udarila u dva parkirana osobna automobila, čakovečkih registarskih oznaka. Uslijed siline udara jedan od parkiranih automobila prednjim je dijelom udario u obližnju dvorišnu ogradu, a bočnim dijelom u bočni dio trećeg parkiranog osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka. Naposljetku, taj treći parkirani automobil odbačen je unaprijed u dvorišnu ogradu - kažu iz PU međimurske.

Kvalifikaciju ozljeda mlade vozačice još uvijek očekuju, a kada bude otpuštena s liječenja preuzet će ju policija pa će nakon istraživanja protiv nje biti podnesene i odgovarajuće kaznene prijave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:58