NAPASTOVAO TINEJDŽERA

Mučan slučaj kraj Varaždina: ‘Susjed me povezao kući pa počeo pipkati. Rekao sam mu da bum se hitil...‘

Navodno mu je obećao neki posao kod prijatelja u restoranu pa je dečko, ništa ne sluteći, odlučio sjesti s njim u automobil

Policija, ilustracija 

 Sergej Drechsler/Cropix

Muškarac s varaždinskog područja, 41-godišnjak, po nepravomoćnoj presudi proglašen je krivim i osuđen jer je počinio bludnje radnje prema 17-godišnjaku koji je bio na praksi u jednom ugostiteljskom objektu.

Kako piše portal Danica.hr, muškarac je te noći vozio mladića iz ugostiteljskog objekta uz kanal rijeke Drave. Navodno mu je obećao neki posao kod prijatelja u restoranu pa je dečko, ništa ne sluteći, odlučio sjesti s njim u automobil.

“U cilju zadovoljenja svog spolnog nagona, u više navrata, mimo njegove volje, otvorenim dlanom prelazio po lijevoj nozi mladića, od koljena prema gore, s time da je mladić, svaki puta kad bi on dlanom došao do njegova spolovila, maknuo njegovu ruku te mu govorio neka to ne radi i neka ga pusti. Kad je zaustavio vozilo, Dado je pitao da li se mogu malo podružiti, odnosno malo maziti, što je sve kod mladića izazvalo osjećaj poniženosti, ugroženosti i straha, radi čega je iskočio iz vozila i pobjegao“, piše u presudi koja je donesena ovih dana.

Navodno ga je nakon toga čitavo vrijeme pratio i automobilom tražeći da se vrati unutra i da će ga odvesti kući.

"Rekao sam da ću se baciti u kanal s mosta ako ne ode. Potom sam se zatrčao do mosta i primio se te se zaderao još jedanput ‘ve se bum hitil dole‘. Tek tad se odvezao dalje", svjedočio je potreseni mladić.

Potom se vratio u lokal i sve ispričao konobaricama, a kasnije i roditeljima po povratku kući. Oni su odmah nazvali policiju.

Muškarac je na suđenju i prilikom suđenja opovrgavao ove navode držeći se obrane prema kojoj te noći uopće nije bio s mladićem. No, teretila su ga svjedočenja žrtve, njegovih roditelja, gostiju restorana, konobarica.

Da stvar bude gora, riječ je o mladićevu susjedu koji i živi na 150 metara od njegove kuće, piše Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 03:11