JEZIV SLUČAJ

Muškarac (37) seksualno uznemiravao djevojčicu (16) i prijetio joj smrću: ‘Ako ćeš imati dečka, polomit ću vam kosti‘

Srednjoškolka je ispričala da im je muškarac dolazio u posjetu te ju je ljubio u obraz i pipao po koljenima

Zlostavljana djevojčica, Ilustracija

 Deborah Lee Rossiter/Alamy/Alamy/Profimedia/Deborah Lee Rossiter/Alamy/Alamy/Profimedia

"Dobit ćeš batina i nećeš više hodati. Ako ćeš imati dečka, polomit ću kosti i tebi i njemu" – prijetnje su koje je 37-godišnjak uputio maloljetnoj 16-godišnjakinji s kojom je uporno pokušavao biti u ljubavnoj vezi. Osim što ga je djevojčica odbijala, jasno mu dajući do znanja koliku nelagodu i strah joj stvara, ona se o svemu hrabro pojadala školskoj pedagoginji, ali i majci.

Srednjoškolka je ispričala da im je muškarac, koji je inače brat partnera njezine majke, dolazio u posjetu te ju je ljubio u obraz i pipao po koljenima. Govorila mu je da prestane,odlazeći u drugu sobu, a on joj je nakon toga slao prijeteće poruke i pritom ju vrijeđao. Došao joj je i na rođendan u kuću u jednom mjestu u središnjoj Hrvatskoj, tako da je definitivno znao koliko godina ima.

Majka te inače povučene srednjoškolke, koja je zbog svega bila vrlo uplašena, nikad nije vidjela da se osumnjičeni neprimjereno ponaša prema kćeri, ali je primijetila da ga ona izbjegava.

Kada je uhićen, osumnjičeni se branio šutnjom, a u prilog mu nikako ne idu poruke koje je slao maloljetnici i koje će biti čvrsti dokaz u postupku. Inače, osumnjičeni je i sam otac jednog djeteta, uspio je završiti tek jedan razred osnovne škole, kaznena evidencija mu je vrlo bogatog opusa imovinskih delikata, a u ovom slučaju tužiteljstvo, zbog dvije prijetnje smrću, za njega traži osam mjeseci zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:15