UŽAS U DUBRAVI

Muškarac bacio bombu u dvorište kuće, obitelj s troje maloljetne djece u potpunom šoku: ‘Pa nismo ni s kim u zavadi!‘

Ozlijeđenih osoba nije bilo. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Eksplozija u Dubravi

 Cropix/

Stravična eksplozija odjeknula je noćas u istočnom dijelu Zagreba, točnije u Južnoj ulici. Nepoznati počinitelj je oko 1.25 sati izazvao eksploziju uslijed koje su oštećena dva vozila.

Iz PU zagrebačke kažu da ozlijeđenih osoba nije bilo. Na mjestu događaja trenutno traje očevid i policija izuzima tragove s mjesta događaja. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se rasvijetlile sve okolnosti detonacije koja je uznemirila stanare tog dijela grada.

image

Eksplozija u Dubravi

/Cropix

Kako doznajemo, nepoznata muška osoba je u dvorište obiteljske kuće 38-godišnjeg D.R. bacila neutvrđenu eksplozivnu napravu. Od siline detonacije oštećena su oba njegova automobila, kao i fasada na kući.

Iz policije kažu da je eksplozija oštetila Mazdu 6 i Citroen C3 u vlasništvu tvrtke, a jedno od tih vozila je, s obzirom na tablu na njemu, taksi vozilo.

image

Eksplozija u Dubravi

/Cropix

Je li riječ o zastrašivanju, upozorenju ili o nećem trećem, pa čak i možebitnoj pogrešnoj adresi na kojoj je završila paklena naprava, kriminalisti utvrđuju.

- Nismo odmah znali što se dešava kad je grunulo noćas. A onda su se upalili alarmi dalje u ulici. Da bi jutros doznali da je susjedu bačena bomba ili nešto slično. Šokirani smo. Oni su divna obitelj i sad će zbog nekog mamlaza živjeti u strahu - rekla je za Jutarnji susjeda iz Južne ulice nadajući se da će policija brzo riješiti slučaj i otkriti počinitelja kako bi se u ulicu vratio mir.

U trenutku detonacije u kući je bilo najmanje pet osoba među kojima i troje malodobne djece.

Iz kuće su tek kratko kazali da su u totalnom šoku i nevjerici te da s nikim nisu u zavadi. Pritom su i negodovali što pristigle novinske ekipe fotografiraju i snimaju njihovo dvorište i imovinu.

image

Eksplozija u Dubravi

/Cropix
image

Eksplozija u Dubravi

/Cropix
image

Eksplozija u Dubravi

/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 03:21