STRAVA U OSIJEKU

Muškarac koji je nožem napao bivšu partnericu pred očima djeteta pozitivan na koronavirus

Teško je ozlijedio ženu i čovjeka koji joj je priskočio u pomoć, a sve pred očima njezine kćerke. Nakon toga, pokušao se ubiti.
Očevid u Osijeku
 Ivan Peric/Cropix

Muškarac (46) naoružan nožem fizički je nasrnuo na ženu u dobi od 43 godine ispred ulaza 4A stambene zgrade u Osijeku u kojoj je ona stanovala sa svojim djetetom u dobi od 14 godina.

Dijete je u trenutku napada bilo s majkom i kada je muškarac napao ženu, dijete je počelo vikati: "Upomoć! Ubit će mi mamu! Zovite policiju!"

Na te je krike reagirao 50-godišnji muškarac koji je slučajno prolazio pokraj zgrade te je fizički krenuo na napadača. U toj borbi i sam je zadobio ubodnu ranu, a napadač je potom istim nožem nanio i sebi ozljede u predjelu vrata zbog čega su sve troje kolima Hitne pomoći prevezeni u KBC Osijek.

Ondje je ustanovljeno da je napadač pozitivan na koronavirus, javlja RTL.

Konstatirane su mu teške tjelesne ozljede opasne po život, a u takvom je stanju, prema neslužbenim informacijama bio i u nedjelju. Napadnuta 43-godišnjakinja i 50-godišnjak koji joj je pomogao zadobili su, pak, teške tjelesne ozljede, ali se nesretnoj ženi stanje u nedjelju pogoršalo.

Muškarac (46) i žena (43), bili su u vezi, a ona ga je u petak prijavila zbog obiteljskog nasilja te je priveden u PU osječko-baranjsku gdje je predan pritvorskom nadzorniku i zadržan 24 sata.

U subotu ujutro prebačen je u Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku uz prijavu za obiteljsko nasilje, ali dežurni tužitelj nije našao elemente za podnošenje zahtjeva za određivanje istražnog zatvora, nego je 46-godišnjaka pustio da se brani sa slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:02