NAŠLI MU ‘TRAVU‘

Muškarac koji je pištoljem upao u stan i junačio se tijekom uhićenja u Zagrebu sin je poznatog redatelja

U njegovu domu pronađena je još uvijek neutvrđena količina stabljika marihuane

pištolj, stabljike marihuane

 Puz/

Nesvakidašnje scene privođenja 39-godišnjaka u zagrebačkoj Deželićevoj ulici dok ponosno, s lisicama na rukama, u pratnji policajaca izvikuje ‘Evo me, narode!‘, zagrebačkoj policiji dali su posla. Preliminarnim pregledom njegova doma u popodnevnim satima policija je "nanjušila" drogu odnosno pronađena je još uvijek neutvrđena količina stabljika marihuane, koja će biti podvrgnuta brojenju i vaganju, a narednih dana i vještačenju.

Iz PU zagrebačke kažu da će s kriminalističkim istraživanjem nad muškarcem nastaviti s odmakom. Naime, zbog stanja u kojem se nalazio tijekom privođenja danas oko 15 sati, prevezen je u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu kako bi mu se pružila potrebna liječnička pomoć.

Podsjetimo, njegovo privođenje danas je uslijedilo nakon što je utjerao strah u kosti članici obitelji nekoliko sati prije toga. Policija se vrlo brzo odazvala na intervenciju, a navodno je muškarac tri dana ranije s pištoljem u ruci ušao u susjedin stan te sjeo na kauč pa je prestravljena žena istrčala napolje.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da su tijekom dana postupali na adresi u centru Zagreba zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnji smrću i nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu članice obitelji kao i sumnje da se radi o osobi koja bi mogla biti naoružana, a što je i potvrđeno u samom postupanju tijekom čega je razoružan.

A kako smo već pisali, privedeni muškarac živi u stanu koji je naslijedio od oca, poznatog redatelja dokumentaraca i igranih filmova. I bio je u sudskom sporu sa susjedima oko neplaćene pričuve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 08:34