ŠEST GODINA PAKLA

Muškarac mlatio 29-godišnju izvanbračnu suprugu, prijetio joj i s njom namjerno sletio s ceste

Prema policijskoj prijavi, muškarac ju je od siječnja 2016. do kolovoza 2022. često vrijeđao, omalovažavao i fizički se iživljavao

Ilustracija

 John Birdsall/Bsip/Profimedia/John Birdsall/Bsip/Profimedia

Zbog nasilja u obitelji, višestrukih prijetnji smrću te protupravnog oduzimanja slobode, koprivničko tužiteljstvo je pokrenulo istragu na 34-godišnjim nasilnikom jer je svojoj partnerici pretvorio život u pakao.

Prema policijskoj prijavi, muškarac je od siječnja 2016. do kolovoza 2022. često vrijeđao, omalovažavao i fizički se iživljavao nad 29-godišnjom izvanbračnom suprugom. Korak dalje otišao je u dva navrata kada ju je u prosincu prošle godine i u svibnju 2022. posjetio na radnom mjestu u lokalu u kojem je radila. Na silu ju je ugurao oba puta u stražnji dio skladišta lokala gdje ju je držao zatvorenu neko vrijeme.

Nije se libio ni prijetiti joj smrći. Učinio je to najmanje četiri puta, a u lipnju prošle godine dok ju je vozio u automobilu, osim što joj je prijetio namjerno je vozilom sletio izvan ceste.

Nasilnika iz pakla se tereti za ukupno šest kaznenih djela, a sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 34-godišnjaku jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi utjecao na svjedoke tijekom istrage, ali i jer postoji opasnost da bi (ne)djela mogao ponoviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:08