DRAMA U ŠIBENIKU

Muškarac napao ženu pa prilikom privođenja policajcu oteo pištolj i ispalio hitac

Incidentu je prethodila svađa muškarca i žene na raskrižju Preradovićeve i Triglavske ulice, a svemu je nazočila i muškarčeva majka

Ilustrativna fotografija

 Ante Cizmic/CROPIX

Šibenska policija privela je dvije osobe od kojih je jedna prilikom privođenja pružala aktivni otpor i u jednom trenutku uzela službeni pištolj iz futrole policajca te potom nekontrolirano ispalila hitac, priopćila je policija.

Policijska uprava šibensko-kninska precizirala je da je do pucnja iz službenog pištolja došlo nakon što su policajci oko 4 sata ujutro postupali po dojavi da je muškarac fizički napao žensku osobu.

Prema navodima medija, incidentu je prethodila svađa muškarca i žene na raskrižju šibenske Ulice Petra Preradovića i Triglavske ulice. Svjedoci, dodaju mediji, navode da je događaju nazočila i muškarčeva majka.

Policija je izvijestila da je u tijeku kriminalističko istraživanje i rasvjetljavanje svih činjenica vezanih uz intervenciju u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

‘‘Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, izvijestit ćemo detaljnije o svemu utvrđenome‘‘, nadodala je šibenska policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:27