PANIKA

Muškarac ozlijeđen na bikijadi u Dicmu, postoje dvije verzije priče što se točno dogodilo

Prema prvim informacijama, radi se o udarcu koji je zadobio prilikom pada u gužvi
Ilustracija
 Vojko Basic/Cropix

Jedan gledatelj bikijade u Dicmu završio je u nedjelju poslijepodne u KBC Split s ozljedom ramena. Prema prvim informacijama, radi se o udarcu koji je zadobio prilikom pada u gužvi, piše Slobodna Dalmacija.

Postoje dvije verzije, prema onoj dramatičnijoj su bikovi uletjeli u publiku i nastala je panika i bježanje pa je nesretni gledatelj pao. Druga verzija kaže kako su vlasnici vodili bikove iz improvizirane arene na livadi kroz publiku koja se razmicala kako bi im otvorila put.

Prilikom tog odmicanja da bi se ostavio slobodan prolaz biku i vlasniku kroz gužvu, jedan je gledatelj nezgodno pao. Od Antonele Lolić saznajemo kako su na licu mjesta u nadzoru javnog okupljanja bili i službenici PU splitsko-dalmatinske.

- Oko 15,10 sati muška osoba je pala u gužvi i ozlijedila rame. Liječnici su utvrdili da je zadobio udarac u rame, a koja je kvalifikacija ozljede saznat će se naknadno. Za sada je sigurno kako ga nije napao i ozlijedio bik ni neki drugi gledatelj. Naši službenici uzet će izjave očevidaca te će utvrditi točne okolnosti - kazala nam je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:42