INCIDENT

Muškarac u Splitu ispalio hitac iz vatrenog oružja, policija ga ekspresno uhitila

Brzom reakcijom policija je spriječila možebitno opasniju situaciju, budući da na Zenti u to vrijeme svakog dana ima dosta šetača
Ilustracija
 Tom Dubravec/Cropix

Brzom reakcijom splitske policije jučer je oko 19.35 sati u Splitu, u lučici Zenta uhićen 50-godišnji muškarac, kojeg se dovodi u vezu s ispaljivanjem hitca iz vatrenog oružja, piše Slobodna Dalmacija. Muškarac je nakon uhićenja odveden u policijsku postaju gdje se nad njime provodi kriminalistička obrada, tijekom koje bi se trebalo utvrditi je li i zašto osumnjičeni ispalio hitac.

Brzom reakcijom policija je spriječila možebitno opasniju situaciju, budući da na Zenti u to vrijeme svakog dana ima podosta šetača, a posebice roditelja s malom djecom.

Kako su službeno izvijestili iz PU SD u ponedjeljak oko 19.25 sati zaprimljena je dojava kako je u lučici Zenta osoba ispalila hitac iz vatrenog oružja. Policija je dojavu zaprimila preko Centra 112 koji je zaprimio poziv, najvjerojatnije nekog od slučajnih prolaznika ili stanovnika Zente.

Je li muškarac, za kojeg se sumnja da pucao iz vatrenog oružja, pucao u zrak ili je pucao prema nekome, u namjeri da ga ozlijedi ili ubije utvrdit će policijska istraga, a svakako je važno napomenuti kako je pronađeno i oružje iz kojega je hitac ispaljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:42