STRAVA U POŽEGI

Muškarac ušao u trgovinu ljutit zbog otkaza ‘bliskoj osobi‘ pa pretukao prodavačicu; Urlala je: ‘Pomozite!‘

Žena je uspjela pobjeći iz trgovine, a njene pozive u pomoć čuli su susjedi i pozvali policiju koja je ubrzo stigla na mjesto događaja

policija ilustracija

 CROPIX

Uhićen je muškarac koji je u četvrtak ujutro uz prijetnje smrću pretukao prodavačicu u požeškoj trgovini, a u policiji utvrđuju sve okolnosti ovog nasilja koje je napadač navodno započeo još sinoć, nezadovoljan što je u istoj trgovini otkaz dobila njemu bliska osoba.

U požeško-slavonskoj policiji doznaje se da je nasilnik oko 6 sati ujutro napao te šakama po cijelom tijelu izudarao žensku osobu u trgovini u Krešimirovoj ulici, prijeteći joj da će ju ubiti.

Prema pisanju lokalnih portala, muškarac je napao prodavačicu u trgovini u kojoj je otkaz dobila njemu bliska osoba.

Žena je uspjela pobjeći iz trgovine, a njene pozive u pomoć čuli su susjedi i pozvali policiju koja je ubrzo stigla na mjesto događaja. Napadu je navodno prethodilo sinoćnje nasilničko ponašanje istog muškarca kod iste trgovine.

Policijska glasnogovornica Nikolina Janković izjavila je Hini kako još uvijek traje utvrđivanje točnih okolnosti vezanih uz ovaj incident.

Portal Požega.eu doznao je detalje mučnog slučaja.

- Napao je trgovkinju. Tukao ju je po glavi i cijelom tijelu, psovao Boga, prijetio da će je ubiti. Pomozite mi – dozivala je mlada trgovkinja bježeći niz ulicu - rekla je susjeda.

Na pozive nekoliko susjeda na mjesto događaja je ubrzo došla policija. Nasilnik nije prestajao galamiti i nasrtati na trgovkinju ni po njihovom dolasku, a nije reagirao ni na susjede koji su ga pokušali smiriti do dolaska policije.

Vičući je, doznaje portal, spominjao novac koji im svaki dan ostavlja u trgovini pa je za pretpostaviti da je riječ o stalnom kupcu.

Navodno je jutrošnji nasilnik (44) od sinoć počeo “istjerivati pravdu”, navodno revoltiran jer je njemu bliska ženska osoba u toj trgovini dobila otkaz. Prema informacijama susjeda pokušao je oko 22 sata provaliti u trgovinu te je obližnje vozilo polio uljem. Napad na mladu trgovkinju (20) je očito pomno unaprijed isplanirao.

Neki od susjeda pretpostavljaju da je bio pod utjecajem alkohola što će se doznati nakon očevida. Više pojedinosti bit će poznato po završetku očevida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:38