PULA

Muškarca priveli zbog nasilja u obitelji, pa kod njega pronašli automatsko oružje s 48 metaka

Policija je pretražila stan u kojem osumnjičeni boravi u Puli i pronašla automatsku pušku Thompson Submachine Gun

Automatska puška Thompson Submachine Gun

 PU Istarska

Priveden je 36-godišnjak kojeg sumnjiče za nasilje u obitelji, a tijekom pretrage njegovog stana pronađeno je ilegalno oružje i droga, izvijestila je istarska policija.

Policijski službenici utvrdili su kako je osumnjičeni tijekom posljednje tri godine verbalno i fizički napadao svoju 44-godišnju partnericu, često i u prisutnosti njenog maloljetnog djeteta. Kako navode, prijetio joj je nasiljem u slučaju da ga se usudi prijaviti policiji.

Utvrđeno je i kako je tijekom noći i jutra sa 7. na 8. kolovoz pokušao provaliti u stan u kojem je boravio s partnericom, a kada to nije uspio angažirao je ključara da promijeni bravu. Pritom ga je obmanuo i rekao mu da je izgubio ključ.

Policija je pretražila stan u kojem osumnjičeni boravi u Puli i pronašla automatsku pušku Thompson Submachine Gun s 48 komada metaka koju su oduzeli, pošto se radi o oružju čije je posjedovanje zabranjeno. Tijekom pretrage je pronađena i vrećica s 22.6 grama marihuane zbog koje mu je naplaćena kazna.

Policija je 36-godišnjaka danas u jutarnjim satima privela u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, a sumnjiči ga se da je počinio kaznena djela nasilje u obitelji, povreda djetetovih prava, prijetnja, narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora te nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 11:57