SUKOB U SPLITU

Muškarci su zajedno radili, a onda je 42-godišnjak kolegu ubo u vrat. Uspaničio se i popeo na krov zgrade....

Mjesto događaja je osigurano te se poduzimaju mjere i radnje u sklopu kriminalističkog istraživanja
 Duje Klarić/Cropix

Doznajemo nove detalje tragičnog događaja na splitskoj Kopilici u kojem je jedna osoba preminula, a druga ranjena i prevezena u bolnicu.

Najvjerojatnije je u uredu špediterske tvrtke u kojem su dva muškarca zajedno radila došlo do međusobnog sukoba, još se ne zna uzrok i očekuje se da će ovaj koji je ozlijeđen policiji reći nešto više o razlozima. U jednom je trenutku 42-godišnji muškarac svog kolegu ubo u vrat, a još se utvrđuje da li je u napadu upotrijebio kemijsku olovku ili možda neki drugi oštri predmet poput otvarača za pisma. Kako smo neslužbeno doznali, policija nije potvrdila da je na mjestu napada pronašla nož.

Nakon što su ostali zaposlenici čuli buku i vidjeli što se dogodilo, pozvana je policija, a najvjerojatnije je napadač, vidjevši kolegu kako u krvi leži bespomoćno na podu, pomislio da ga je možda i ubio te se uspaničio i pobjegao pred policijom na krov zgrade odakle se bacio u smrt.

Ozlijeđenom je muškarcu u splitskoj bolnici pružena liječnička pomoć, a doznajemo da bi ozljede mogle biti čak lakše prirode. Niti jedan niti drugi do sad nisu bili poznati policiji po nikakvim problemima, a nije poznato koje su to međusobne razmirice imali, a koje su dovele do ovakve tragedije.


RANIJE OBJAVLJENO

Prema najnovijim informacijama, jedan od dvojice ozlijeđenih muškarca je preminuo. Drugom se pruža liječnička pomoć u KBC Split te težina ozljeda još nije poznata, javlja Slobodna Dalmacija.

Prema neslužbenim podacima dvojica muškaraca radili su zajedno.

O krvavom obračunu obaviješteno je i državno odvjetništvo.


Kraj Carinarnice na predjelu Kopilice u Splitu na adresi Put Sjeverne luke došlo je do krvavog sukoba u kojem su dvije osobe ozlijeđene od koji jedna teže. Prema prvim informacijama, ozlijede su nanesene nožem, a što je prethodilo ranjavanju za sada nije poznato, prenosi Slobodna Dalmacija.

Iz PU splitsko-dalmatinske izvijestili su kako je oko 14 sati zaprimljena dojava kako je na području Kopilice ozlijeđen muškarac najvjerojatnije oštrim predmetom.

‘Isti je prevezen u bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Na mjestu događaja pronađen je još jedan ozlijeđen muškarac. Mjesto događaja je osigurano te se poduzimaju mjere i radnje u sklopu kriminalističkog istraživanja‘, kazali su iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:54