SMRT POZNATE PJEVAČICE

MUŽ OSTAJE U PRITVORU, NJEGOV OTAC OGORČEN 'Moj sin nije kriv! Svi znaju tko je zapravo ubio Jelenu, ali se tog iznimno moćnog čovjeka štiti...'

 
 YouTube/Facebook

Zoran Marjanović, sudionik srbijanskog reality showa Zadruga, uhićen je jučer u naselju Borča nedaleko Beograda zbog ubojstva supruge Jelene, mlade folk pjevačice. Jelena je nestala 2. travnja 2016. dok je trčala na nasipu u Crvenki, a njeno je beživotno tijelo pronađeno u kanalu dan kasnije. Obdukcijom je utvrđeno da je brutalno ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu.

Tog kobnog dana na nasip je došla automobilom u pratnji supruga Zorana i kćeri Jane, koji su, prema Zoranovom iskazu, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrčala i potom nestala.

Zoran Marjanović uhićen je odmah nakon što je napustio reality show, a Vladimir Marjanović, Zoranov otac, tvrdi da je uhićenje namješteno:

- Svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana zatvaraju jer pravom krivcu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhićen. Moj sin nije ubojica, rekao je Vladimir Marjanović za Blic.

Zoran Marjanović je jučer saslušan u Višem javnom tužilaštvu te mu je određen pritvor od 30 dana. Jelena Marjanović ubijena je sedam minuta nakon njenog posljednjeg telefonskog razgovora s majkom Zoricom. Zorica do svoje smrti u listopadu 2016. nikoga nije optužila za ubojstvo, već je samo postavljala pitanje tko je ubio njenu kćer...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:56