SPREMNI ZA NEREDE

Na A1 uhićeni torcidaši koji su jurili na utakmicu reprezentacije! Policija ostala u šoku kad su otvorili auto...

Policija je kod njih pronašla deset teleskopskih palica, četiri kabela te nekoliko bengalki i pepper sprejeva

Ilustrativna fotografija

 Ivana Nobilo, Damir Zurub/Cropix

Zadarska policija uhitila je petoricu pripadnika Torcide u subotu oko 19 sati i oni se trenutno nalaze na obradi u policiji te će se utvrditi hoće li biti prekršajno ili kazneno procesuirani. Uhićeni su iz Splita i okolnih mjesta, a riječ je o jednom devetnaestogodišnjaku,dvadesetogodišnjaku, dvadesetdvogodišnjaku, dvadesetrogodišnjaku i dvadesetšestogodišnjaku, piše Slobodna Dalmacija.

- Zbog Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima nad ovim sobama se trenutno provodi obrada a njihovo vozilo je zaustavljeno na cesti A1 između čvorišta Zadar 1 i Zadar 2. Informacije u medije o ovom događaju nismo davali i upravo zbog toga što obrada nad osobama još uvijek traje - rekla nam je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

U automobilu koji je jurio prema Splitu na utakmicu Hrvatska - Wales petorka je držala bogati arsenal za premlaćivanje. Policija je kod njih pronašla deset teleskopskih palica, četiri kabela te nekoliko bengalki i pepper sprejeva.

Jesu li mladići htjeli izazvati nered na utakmici na Poljudu li poslije nje utvrditi će krim-obrada koja može završiti tako da se ne otkrije namjera ovih mladića, a sporni arsenal zaplijeni i njih samo za to prijavi ili će zadarska policija uspjeti otkriti prave motive ovakvog "naoružavanja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. ožujak 2024 16:04