SAD JE U PRITVORU

Na autocesti A1 kod 28-godišnjeg Crnogorca pronađeno više od dva kilograma kokaina

Drogu je u automobilu crnogorskih registracijskih oznaka pronašao policijski pas
 PU splitsko-dalmatinska

Više od dva kilograma kokaina pronašla je policija u utorak na autocesti A1 kod državljanina Crne Gore (28) koji je završio u policijskom pritvoru, doznaje se u četvrtak u splitskoj policiji.

Automobil crnogorskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji Crnogorac policija je zaustavila na odmorištu Sitno.

"Zbog sumnjivog ponašanja i sumnje da bi se u vozilu mogli nalaziti predmeti kaznenog djela, zbog pregleda vozila, angažiran je službeni pas za detekciju droga.

image
PU splitsko-dalmatinska

Prilikom pregleda vozila službeni pas za detekciju droga pozitivno je reagirao na prisutnost droge te je vozilo vučnom službom prevezeno u prostorije policije, gdje je potom temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Splitu izvršena pretraga vozila", rekli su u policiji.

Pretragom automobila, na skrovitom mjestu, pronađena su dva PVC paketa s ukupno 2,2 kilograma kokaina. Droga i vozilo su oduzeti, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičeni 28-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:14