DRŽAVLJANIN BiH

Na autocesti A1 kod Karlovca pao s dvije kile heroina: Drogu je skrivao ispod poklopca motora

Pronađena droga bit će dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić"

Ilustrativna fotografija

 Nikša Stipaničev/Cropix

Nedaleko naplatne postaje Karlovac na autocesti A-1 u petak u večernjim satima je, s više od dva kilograma heroina, "pao" 28-godišnji državljanin BiH. Kako su javili iz karlovačke policije, njega su zaustavili policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije, posumnjali su da prevozi drugu, te na daljnje postupanje pozvali karlovačke kriminaliste.

- Tijekom kontrole vozača i vozila, posumnjalo se da u vozilu prevozi drogu, zbog čega su daljnje postupanje preuzeli policijski službenici Policijske uprave karlovačke, Službe kriminalističke policije. Temeljem Naloga Županijskog suda u Karlovcu izvršili su pretragu vozila kojom prilikom su na prednjoj strani vozila ispod poklopca motora pronašli ukupno 2054,2 grama smeđe praškaste materije za koju je preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o drogi heroin - kažu u karlovačkoj policiji, navodeći da će pronađena droga biti dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 28-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke dok je kaznena prijava proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:10