MILIJUNSKA ŠTETA

Na autocesti A3 izgorio slovenski kamion s 9 automobila, policija objavila što je izazvalo požar

Do požara je došlo uslijed trenja naplatka kotača o asfaltnu površinu zbog pucanja pneumatika na priključnom vozilu, objavila je policija
 DVD Popovača

Na južnom traku autoceste A3 kod Kutine u subotu oko 10 sati došlo je do požara na teretnom vozilu slovenske registracije koji je prevozio devet rabljenih osobnih vozila, koja su se također zapalila, doznaje se od sisačko-moslavačke policije.

Vatra je, naime, osim šlepera, zahvatila i vozila na njemu. Glasnogovornik Policijske uprave sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik izjavio je Hini da u požaru nitko nije stradao.

image
DVD Popovača
image
DVD Popovača
image
DVD Popovača

- Na mjestu događaja u suradnji s inspektoratom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed trenja naplatka kotača o asfaltnu površinu zbog pucanja pneumatika na priključnom vozilu, nakon čega se požar proširio na skup vozila koji je u potpunosti izgorio, kao i sva vozila. Požar je u 12.40 sati lokaliziran od strane pripadnika DVD-a Popovača i Stružec.

U vremenu od 11.17 do 12.45 sati, promet na južnoj strani autoceste od čvora Popovača do čvora Kutina bio je obustavljen za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima - priopćila je večeras policija dodavši kako se materijalna šteta procjenjuje na oko milijun kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:18