TRAGEDIJA

NA AUTOCESTI U ITALIJI POGINUO VOZAČ KAMIONA IZ HRVATSKE Prevrnuo se i probio zaštitnu ogradu: Našli su ga prignječenog u kabini, nije mu bilo spasa

 
 Talijanski vatrogasci

Pod još uvijek neutvrđenim okolnostima došlo je do prevrtanja tegljača na talijanskoj autocesti prema Trstu, a život je izgubio 62-godišnji vozač, inače hrvatski državljanin.

Nesreća se dogodila u srijedu oko 21.45 sati na čvoru autoceste 13 kod mjesta Sgonico u smjeru Trsta kada se kamion prevrnuo te probio ogradu. Na mjestu tragedije su intervenirali vatrogasci, hitna pomoć, cestarska i vučna služba te policija.

Nesretnom 62-godišnjaku nije bilo spasa i od zadobivenih ozljeda je umro na mjestu nesreće s obzirom da je bio prignječen u kabini kamiona.

Pretpostavlja se da je vozaču pozlilo ili da ga je svladao umor, no točan uzrok koji je prethodio nesreći, bit će poznat nakon obdukcije u Trstu.

Inače, navedenom dionicom u regiji Friuli nekoliko je sati bio obustavljen promet, no s obzirom na dramatično stanje zbog koronavirusa, prometnog zastoja nije bilo.

Talijanski vatrogasci

Talijanski vatrogasci

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:54