INCIDENT

Na groblju u Palovcu osvanuo grafit: ‘Smiljana nije kriva! Jasminu je ubio netko drugi‘

Autor je natpisom poručio da je ubojica netko drugi, a ne Jasminina sestra Smiljana Srnec
Pogreb Jasmine Dominić
 Robert Fajt/Cropix

Na mrtvačnici u Palovcu nepoznata osoba u ponedjeljak je ispisao crvenim slovima grafit koji je u međuvremenu prebojan bijelom bojom, a čiji se sadržaj odnosi se na ubojstvo Jasmine Dominić, 21-godišnje Palovčanke. Za to je ubojstvo njezinoj sestri Smiljani Srnec (45) 24. lipnja izrečena nepravomoćna presuda od 15 godina zatvora.

Čitatelj koji je dojavio informaciju tvrdi da je natpis povezan s ubojstvom Jasmine Dominić, a kako kaže, autor je natpisom poručio da je ubojica netko drugi, a ne Jasminina sestra Smiljana Srnec.

PU međimurska potvrdila je informaciju o incidentu na palovačkom groblju.

Kako smo doznali, grafit je prvi uočio Ivica Dodlek, pogrebnik i vlasnik cvjećarne Iris, te je pozvao policiju koja je obavila očevid i traga za počiniteljem.

- Ma to je smiješno. Odmah se vidjelo da je to morala pisati neka mlađa ženska osoba - rekao nam je jedan mještanin Palovca.

Mrtvačnica je nedavno svježe oličena bijelom bojom, šteta je oko pet tisuća kuna, a hoće li policija otkriti počinitelja pokazat će vrijeme. Kako smo čuli od mještana, majka Smiljane Srnec i Jasmine Dominić, Katarina Dominić u Palovcu je, ali je mještani izbjegavaju i ne razgovaraju s njom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:42