VATRENI UTORAK

Na širem zagrebačkom području jučer tri požara, tri osobe ozlijeđene, jedna u bolnici

Gorjelo je u Sesvetama, Mlinovima i u Zaprešiću, a ozlijeđenima je pružena pomoć zbog udisanja dima

Ilustracija

 Matija Djanjesic/Cropix

Na području zagrebačke Policijske uprave jučer su zabilježena čak tri požara.

Oko 18 sati u Sesvetama, Plitvička ulica, na za sada neutvrđen način izbio je požar krovišta kuće vlasništvo 63-godišnaka, a najvjerojatnije uslijed prijenosa topline s dimnjaka na krovište, kojom prilikom je izgorjelo krovište kuće i djelomično potkrovlje. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili vatrogasci.

Gotovo istovremeno u Zaprešiću, Zdenačka ulica, na za sada neutvrđen način izbio je požar na perilici suđa u kuhinji u stanu na katu obiteljske kuće vlasništvo 64-godišnjakinje kojom prilikom su nagorjeli elementi kuhinje. Zbog udisaja dima 64-godišnjakinji i 50-godišnjem članu obitelji, pružena je liječnička pomoć na mjestu događaja.

Sinoć oko 22.55 sati u Ulici Mlinovi, na za sada neutvrđen način izbio je požar na drugom katu u stanu u sklopu kuće vlasništvo 74-godišnjakinje. Vlasnica stana se za vrijeme požara nalazila u stanu nakon čega je zbog udisanja dima prevezena kolima hitne pomoći u Kliničkoj bolnici Merkur. Požar su ugasili vatrogasci, a očevid će se obaviti danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:36