‘SAČEKUŠA‘ U ZAGREBU

Na skuterima dočekali poduzetnika pa mu pucali u auto; Policija: ‘Jedna osoba je ozlijeđena‘

Nepoznati je počinitelj ispalio hitac prema automobilu u ulici Cebini na području Buzina

Policijski očevid

 Zeljko Puhovski/Cropix

Jedna osoba je ranjena u pucnjavi koja se dogodila u pola bijela dana danas na području novozagrebačkog Buzina.

Točnije oko 12.40 sati nepoznati je počinitelj ispalio hitac prema automobilu u ulici Cebini.

- Jedna osoba je lakše ozlijeđena, a za počiniteljem se traga - kažu iz PU zagrebačke čiji djelatnici intenzivno rade na rješavanju slučaja.

Radi se o ‘sačekuši‘ u kojoj su napadači na skuterima pucali u automobil jednog poduzetnika.

"Stvarno mi je žao, ali ne mogu sada pričati. Nemam komentara", rekao nam je u telefonskom razgovoru muškarac na kojega je nepoznati napadač pucao.

image

Policijski očevid

Zeljko Puhovski/Cropix

Riječ je, inače, o ugostitelju, vlasniku jednoga lokala u Novom Zagrebu koji do sada, koliko smo uspjeli doznati, nije imao nikakvih problema sa zakonom.

Prema neslužbenim informacijama na njega je iz pištolja zapucao muškarac koji se jedno vrijeme iza ugostiteljeva automobila vozio na skuteru. U jednome trenutku prišao je vozačevom mjestu te ispalio jedan hitac u smjeru ugostitelja, na sreću, promašivši ga. Neslužbeno doznajemo da ozljeda koju je zadobio muškarac nije od metka već od stakla koje se rasprsnulo.

image

Policijski očevid

Zeljko Puhovski/Cropix

Nakon pucanja napadač je pobjegao skuterom.

- Čovjek više danas nije siguran ni u vlastitom dvorištu, a kamoli igdje drugdje. Čuli smo što mu se dogodilo i vrlo smo uznemireni. On pošteno radi svoj posao, nitko od njegovih zaposlenika neće vam reći niti jednu ružnu riječ. Dobar je gazda i dobar je čovjek. Cijeni rad i trud. Ima dvoje djece i ovakva zastrašivanja nikome ne trebaju. Sramota je to što se događa. Ako taj netko ima problem s njim, neka se suoči oči u oči, a ne ovako - kaže za Jutarnji susjed napadnutog ugostitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2022 07:44