NENAD PERIŠ

‘Na ulici namjerno stalno nosim masku, ali ne zbog covida, nego da se sakrijem. Lakše mi je kad sam sam...‘

Koliko ja znam, pripadnici MUP-a Hrvatske još nisu stigli u Beograd, kazao je Nenad Periš

Nenad Periš

 Tom Dubravec/CROPIX, Privatni album

Potraga za Matejem Perišem ušla je u drugi mjesec. Njegov otac Nenad danas je u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji govorio o tome u kojem pravcu bi se istraga trebala nastaviti.

- Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije vodi ovaj postupak, a podršku im pruža Hrvatska. Koliko ja znam, pripadnici MUP-a Hrvatske još nisu stigli u Beograd. Ne znam što piše u vašim medijima, ali mene o njihovom dolasku nitko nije obavijestio – kazao je Nenad Periš na K1, a prenosi Telegraf.rs.

Periš je rekao da mu je lakše kada je sam.

- Na ulici namjerno nosim masku kako bih se sakrio, lakše mi je kad sam sa sobom rješavam neke stvari, ali ljudi me ipak prepoznaju i pružaju mi podršku. Ja nisam bitan, u Beogradu sam jer tražim sina. Lakše mi je skrivati emocije u sebi. Pokušavam biti racionalan. Mi do sada nemamo informaciju koja bi me demotivirala i koja ukazuje na to da se ova situacija neće završiti na sretan način. Ali koliko je dobro što za sada nemamo nijednu takvu informaciju, toliko je i teško – kazao je Periš u emisiji „Kec na jedanaest“.

- Drži me moja obitelj koja teško sve ovo proživljava, drži me želja da se to riješi. Ja sam spreman na sve. Svjestan sam da je prošlo 30 dana i da ne mogu očekivati iste vijesti nakon prvog dana istrage ili nakon 30 dana.

Nenad Periš je kazao da su mu pisanja medija pomogla.

- Vijesti su udružile ljude i to je u meni pokrenulo veliku količinu energije, u ovo teško vrijeme za mene i moju obitelj. Bilo bi puno teže i meni i mojoj obitelji da ne postoji ta pozitivna atmosfera, ta želja da se sve dobro završi - zaključio je Nenad Periš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2022 20:41