PORUKA ZBOG POSLA?

NA ZAGREBAČKOJ SAVSKOJ OPATOVINI IZGORIO PASSAT Nadzorniku u zatvoru Remetinec nepoznati piroman zapalio auto

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim piromanom koji je u utorak oko 17.40 sati na zagrebačkoj Savskoj Opatovini zapalio VW Passat u vlasništvu 46-godišnjeg pravosudnog policajca, točnije nadzornika u remetinečkom zatvoru.

Policijski očevid je pokazao da je požar namjerno izazvan “otvorenim plamenom” a materijalna šteta je oko 65.000 kuna. I dok žitelji ulice s nevjericom prepričavaju piromanski čin jer je netko od stanara ulice krajičkom oka ‘uhvatio’ nepoznatog muškaraca koji se muva oko auta, a nakon toga bježi, vlasnik Passata k sebi ne može doći od šoka.

- Ne znam što reći. Zgrožen sam. Nikad nisam imao nikakav sukob i trudim se ne ulaziti u sukobe. U ulici nema prolaznika, auto rijetko parkiram na nogostupu jer je uvijek u garaži. A u tom trenutku dijete sam odvezao na trening te je auto na nogostupu bio 10 minuta. I onda je počelo gorjeti - rekao je kratko pravosudni policajac, zaposlenik zagrebačkog zatvora Remetinec. Na upit je li možda piromanski čin još nepoznate osobe poruka da se “ne parkira na nogostupu ili mu pak nešto želi poručiti s obzirom na posao koji dugo godina radi te ga se viđa na ulici u službenoj odori”, vlasnik zapaljenog auta kaže: “Ne znam. Prije bih rekao da je moj auto slučajna meta nekog prolaznika koji ni sam ne zna što čini”. Kako doznajemo, vlasnik auta radi na zatvorskim posjetima, voditelj je razgovornice i svih preprata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:47