U KNINU

NAKON MAKLJAŽE U KAFIĆU PRITVORENA DVOJICA MLADIĆA: Napali policajce, razbijali po lokalu, prijetili vlasniku i ozlijedili maloljetnog gosta

Ilustracija
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Zbog sumnji da su počinili kaznena djela napada na policijske službenike PU šibensko-kninske, prijetnju, oštećenja tuđe stvari i nanošenja tjelesne ozljede, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja u Policijskoj postaji Knin, pritvoreni su 29-godišnji i 26-godišnji mladići iz Knina te je protiv njih podnesena kaznena prijava.

- Osumnjičeni mladići su 26. svibnja oko četiri sata ujutro u ugostiteljskom objektu u Kninu remetili javni red i mir. U lokalu su se u tom trenutku kao gosti, izvan službe, našla i dva policijska službenika. Policajci su pokazali službene značke i krenuli u uredovanje, a u njihovoj intervenciji uporabom sile pokušali su ih spriječiti u obavljanju službene dužnosti 29-godišnjak i 26-godišnjak. Tom prilikom ova dva mladića razbila su staklo na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta u vlasništvu 28-godišnjeg muškarca. Uz to, 29-godišnjak se sumnjiči i za ozbiljne prijetnje upućene vlasniku lokala, a 26-godišnjak za nanošenje tjelesne ozljede 17-godišnjem maloljetniku koji je kao gost u to vrijeme bio u lokalu – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:14