ČISTA MLAKA

Nakon obiteljske svađe mladić (20) zapalio kauč, muškarac (50) koji je gasio požar teško ozlijeđen

Policija je uhitila 20-godišnjaka zbog dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom, a 50-godišnjak je prevezen u bolnicu

Požar, ilustracija

 Damir Krajac/Cropix

Narušeni obiteljski odnosi u jednoj kući na području Čiste Mlake, rezultirali su u noći na nedjelju time da je nakon svađe 20-godišnjak polio benzinom kauč u dnevnoj sobi te ga zapalio, a 50-godišnjak je pri pokušaja gašenja kauča teško ozlijeđen.

Policija je uhitila 20-godišnjaka zbog dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom, a 50-godišnjak je prevezen u bolnicu. O događaju je zagrebačka policija izvijestila na svojim internetskim stranicama.

"Dana 30. travnja oko 2 sati u mjestu Čista Mlaka, u kući u Ulici IV. Posavski odvojak, nakon svađe s 50-godišnjim članom obitelji, 20-godišnjak je zapaljivom tekućinom polio kutnu garnituru u dnevnom boravku, a zatim otvorenim plamenom izazvao požar. U pokušaju gašenja požara 50-godišnji muškarac teško je ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju Zagreb. Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu događaja obavljen je očevid. Osumnjičeni 20-godišnjak je uhićen te je kriminalističko istraživanje u tijeku.", navela je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:15