TULUM POŠAO PO ZLU

Nakon opake pijanke, Zagrepčanka zatekla svog muža i njegovu sestričnu u klinču: Uslijedio je rusvaj

Prema presudi, žena je svog supruga ‘grebala po licu i udarala po glavi‘, a i njegovu sestričnu je udarila po licu

Ilustracija

 Andriy Popov/Panthermedia/Profimedia/Andriy Popov/Panthermedia/Profimedia

Cjenonoćna pijanka u stanu na zagrebačkom području u svibnju ove godine rezultirala je preljubom, svađom i naposlijetku, sudskom kaznom od 1300 kuna za svakog od sudionika.

Kako piše Danica.hr, 41-godišnja žena zatekla je, nakon što su se napili, svog 37-godišnjeg supruga i njegovu sestričnu kako se seksaju.

Naime, negdje pred jutro muškarac i njegova sestrična otišli su spavati, a supruga je još ostala posremiti stan. No, kad je oko 11.50 sati ušla u spavaću sobu, zatekla je ženu na njezinom mužu.

‘Vidjela sam ju na svom suprugu i pitala šta to radite. Znam da sam glasno vikala i potom se sukobila s njima‘, ispričala je.

Prema presudi, svog supruga je ‘grebala po licu i udarala po glavi, a i njegovu sestričnu je udarila po licu, dakle, tjelesnim nasiljem se nasilnički ponašala u obitelji prema suprugu i njegovoj sestrični‘.

Preljubnici joj nisu ostali dužni te su je naguravali, a sestrična ju je udarala po glavi i tijelu. Muškarac je svjedočio kako je odmah nazvao policiju. Premda je dvojac tvrdio kako između njih nije bilo ništa, sud je ipak povjerovao njegovoj supruzi jer je bila manje pijana od njih.

Svo troje su proglašeni krivima, a presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti, piše Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2023 18:33