VIŠESTRUKI PREKRŠAJI

NAKON POKUŠAJA KRAĐE U TRGOVINI UHIĆEN PROMETNI RECIDIVIST Sud 37-godišnjaku iz Karlovca odredio 60 dana zatvora

Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Karlovačka policija uhitila je 37-godišnjeg višestrukog počinitelja prometnih prekršaja, sud mu je odredio 60 dana zatvora, a istragom je utvrđeno da je muškarac u utorak u trgovačkom centru u Karlovcu pokušao krađu, pa je kazneno prijavljen i Državnom odvjetništvu, priopćeno je u petak.

Policijski službenici su 37-godišnjaka uhvatili jučer na području Karlovca, kako vozi osobni automobil zagrebačkih registracija, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, navedeno je iz Policijske uprave karlovačke

Utvrđeno je da je 37-godišnji vozač višestruki počinitelj prekršaja tzv. „recidivist“, uhićen je i priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena kazna zatvora od 60 dana.

Ujedno, provedenom kriminalističkom istragom 37-godišnjaka se sumnjiči da je 7. siječnja u trgovačkom centru u karlovačkoj gradskoj četvrti Novi Centar, u namjeri krađe artikala nasrnuo na zaštitarskog djelatnika koji ga je pokušao spriječiti. Razbojnik je ispustio robu i pobjegao. Zbog razbojničke krađe u pokušaju, policija protiv njega podnosi kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:11