BRZA INTERVENCIJA

Naoružani pljačkaš koji je u Osijeku orobio mjenjačnicu uhvaćen u bijegu

U bijegu s ukradenim novcem razbojnika je pokušala spriječiti djelatnica mjenjačnice i zaštitar

Policija/Ilustracija

 Tom Dubravec/Cropix

Osječka policija uhitila je 36-godišnjeg razbojnika, koji je u četvrtak, uz prijetnju vatrenim oružjem, opljačkao mjenjačnicu u osječkom trgovačkom centru, izvijestila je u četvrtak osječko-baranjska Policijska uprava.

U četvrtak, oko 11 sati, 36-godišnji osumnjičenik obratio se djelatnici mjenjačnice u trgovačkom centru u Osijeku te zatražio promjenu većeg novčanog iznosa unutar prostorije mjenjačnice. Nakon što ga je djelatnica pustila u unutrašnjost mjenjačnice i priredila novac za zamjenu, 36-godišnji razbojnik je zaprijetio djelatnici vatrenim oružjem te ukrao veću količinu novca, kojeg je stavio u ruksak i počeo bježati.

U bijegu s ukradenim novcem razbojnika je pokušala spriječiti djelatnica mjenjačnice i zaštitar, koji se našao u blizini, ali je počinitelj odgurnuo djelatnicu i zaštitara te pobjegao s ukradenim novcem.

Brzom intervencijom policijskih službenika, razbojnik je pronađen u blizini mjesta događaja, s ukradenim novcem i vatrenim oružjem, te je uhićen i doveden u prostorije Policijske uprave osječko-baranjske na kriminalističko istraživanje, navode u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:32